Klippan kinderdeken eco wol Nature blauw

Artikelnummer: 7340032240054
Artikel 8 van 9
€ 74,95 (inclusief btw)

Wollen ledikantdeken Nature

Ledikantdeken Nature is een fijne deken voor de kinderkamer, door de keuze van natuurlijke materialen zoals deze wollen deken voelt de kinderkamer snel warm en geborgen. De Deken heeft verschillende ingeweven dieren motieven zoals vogels en paarden de deken is aan de randen mooi afgewerkt met een festonsteek. De kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd, 2 matte blauw tinten in combinatie met grijs en ecru.


Ledikantdeken Nature is een dichter geweven deken en is dikker en warmer dan de standaard dekens, na het weven zijn deze dekens gewassen waardoor het een zachte en dichte deken wordt, zeer geschikt voor de koude wintermaanden. Daarnaast zijn deze dekens jacquard geweven waardoor de achterkant van de deken precies het negatief is van de voorkant.

De wollen kinderdekens van Klippan zijn allemaal gemaakt van 100% eco lamswol. De eco wol die wordt gebruikt is niet gebleekt en er is geen gebruik gemaakt van pesticide en andere toevoegingen. Eco wol in heerlijk zacht, hypoallergeen, ventilerend en erg comfortabel. Deze eco wollen dekens zijn erg geschikt voor de koude winter.

Duurzaam: Klippan geeft veel om duurzaamheid en dierenwelzijn en doet geen concessies aan kwaliteit. De lamswol komt uit Nieuw-Zeeland en is terug te herleiden naar de individuele "farms" waar de schapen zijn opgegroeid. Klippan spint, verft en weeft alles in de eigen Oeko-Tex gecertificeerde weverij.

Merk: Klippan
Stijl: Scandinavisch wonen
Ontwerpers: Bengt & Lotta
Artikel: kinderdeken geschikt voor het ledikant
Materiaal: 100% Eco-wol
Dikte: de deken is dikker dan de standaard dekens en zeer geschikt voor najaar en winter
Afmeting: 90x130 cm
Keurmerk: Klippan spint, verft en weeft alles in de eigen Oeko-Tex gecertificeerde weverij.
Verzendkosten: Deze Klippan deken wordt gratis verzonden.

Ontwerpers:
Kinderdeken Nature grey-blue is een ontwerp van het Zweedse ontwerpersduo Bengt & Lotta. Zij ontwerpen voor Klippan dekens en keukenlinnen en daarnaast hebben ze hun eigen merk met diverse kandelaar & lampen. Bekijk de hele collectie van dit ontwerpers duo op www.Bengt-Lotta.nl

© 2013 - 2024 L&L Wonen Klippan plaids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel