Klippan eco wollen wiegdekens
 

Eco wollen wiegdeken
Een pasgeboren baby heeft soms moeite om zich warm te houden. Dit kost energie waar zij zuinig mee om moeten gaan. En een eco wollen Klippan wiegdeken kan daar goed bij helpen, een eco wollen wiegdeken biedt van nature warmte en isolatie. Zelfs in de zomer is het voor je kindje behaaglijker dan het gebruik van een katoenen of fleece dekentje.

Of een eco wollen dekentje warm genoeg is voor de baby, hangt van de kamertemperatuur af waar de baby slaapt. Maar een goede leidraad is de dikte van de deken. Hoe dikker de deken, hoe warmer deze is. Wij bieden dikke en wat dunnere eco wollen wiegdekens voor elke kamer een fijne wiegdeken.

De gewone eco wollen dekens, zijn soepele dunne dekens en erg fijn voor het frisse voorjaar en het najaar.
De dichter geweven eco wollen dekens hebben een dubbele inslagdraad en zijn dichter geweven. De dekens zijn dikker en warmer, na het weven zijn deze dekens gewassen waardoor het een zachte en dichte deken wordt, zeer geschikt voor de koude wintermaanden. Daarnaast zijn deze dekens jacquard geweven waardoor de achterkant van de deken precies het negatief is van de voorkant.

Sorteer op
Sorteer op
© 2013 - 2023 L&L Wonen Klippan plaids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel