Verzendkosten

De verzendkosten zijn per product verschillend, dat is afhankelijk van het formaat en gewicht bijvoorbeeld 1 slinger kost € 1.95 en 2 slingers € 2,95 en alle dekens worden gratis verzonden. De verzendkosten zijn all-in, dus geen extra verpakkings- en of administratiekosten. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Voor elke bestelling boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis binnen NL.

BRIEVENBUSPOSTNederland  
0 tot 250 gram€ 1,95
250 tot 500 gram€ 2,95
vanaf 500 gram€ 6,95

 

Voor elke bestelling boven de € 75,= zijn de verzendkosten gratis binnen Belgie, Duitsland, Frankrijk Luxemburg en Italie.

BRIEVENBUSPOSTBelgie - Duitsland - Frankrijk - Luxemburg - Italie
0 tot 2 kg€ 10,-
2 tot 5 kg€ 17,50

 

PAKKETPOSTtot 10 kg  
Nederland€ 6,95  
PAKKETPOST buiten Nederlandtot 2 kg2 tot 5 kgvanaf 5 kg
België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Italie€ 10,-€ 17,50€ 25,=*
Verenigd Koninkrijk, Zweden, Denemarken€ 13,95€ 19,50€ 25,-*


* Dit is een schatting. Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en kunnen lager of hoger uitvallen. Wij zullen de juiste verzendkosten berekenen na het plaatsen van een bestelling. Of stuur L&L Wonen een e-mail zodat wij de juiste verzendkosten kunnen berekenen.


Levertijd van uw bestelling

Alle bestellingen van slingers worden binnen 2 dagen verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend- en feestdagen. Brievenbuspost en pakketpost gaat via PostNL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen).
Alle bestellingen van de Klippan dekens en plaids worden op maandag, dinsdag en donderdag verzonden door de DPD.
Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport. Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via mail: info@lenlwonen.nl of bel Lot op  06-27070894


Verzending van uw bestelling

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens de verzending te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn kan je uiteraard kosteloos de beschadigde artikelen retourneren. Wanneer wij de artikelen ontvangen zullen wij een nieuw artikel snel terugsturen. De verzendkosten zullen wij terugstorten op je opgegeven rekeningnummer.

Retouradres:
L&L wonen
Singelgracht 10
1398 XE Muiden

 

Betalen van uw bestelling

Snel en betrouwbaar via iDeal
Je kunt u de bestelling betalen via iDEAL dat gaat snel en is betrouwbaar.
Eer zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL.


Vooraf overmaken / Overschrijven van het bedrag.
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u  van ons een bestelbevestiging via e-mail met daarin alle gegevens voor het maken van de overboeking.
Overschrijven dient te geschieden naar CB Works op Rekening nr Knab bank: NL05 KNAB 02564822 68
Voor buitenlandse klanten is het BIC nr nodig: KNABNL2H
Wanneer het bedrag na 7 dagen nog niet is ontvangen zullen wij contact met u opnemen om de status van uw bestelling te overleggen. 

Indien u gebruik wilt maken van het wettelijke recht tot vooruitbetaling van 50% en het voldoen van de overige 50% binnen 14 dagen na ontvangst van het product dan dient u "Vooraf overmaken" als betaalwijze te selecteren (stap 1 in het bestelproces). Graag in het veld "Eventuele opmerkingen" op de adresgegevens pagina (stap 2 in het bestelproces) vermelden dat u gebruik wilt maken van deze regeling.

Voor betalingen uit Belgie
Voor betalingen uit België kan eenvoudig en snel betaald worden met Bancontact/Mister cash.

© 2013 - 2024 L&L Wonen Klippan plaids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel