Klippan kinderdekens

Met een Klippan kinderdeken kunnen kinderen warm en comfortabel slapen.
Jonge kinderen slapen veel, een goede deken is heel belangrijk. Klippan kinderdekens zijn warm, zacht, comfortabel en enorm decoratief. Alle kinderdekens zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen zoals organic cotton en eco wol.


Organig cotton, Chenille of Brushed
De chenille katoenen dekens van Klippan zijn gemaakt van 100% organic cotton ofwel biologische katoen. De katoen wordt op een speciale wijze getwijnd, waardoor er een chenille katoenen draad ontstaat. Deze zachte draden zijn iets dikker dan de gewone katoen. De dekens van chenille katoen zijn wat dikker en warmer dan de standaard katoenen dekens en kunnen daardoor het hele jaar door gebruikt worden.
Brushed cotton dekens zijn gemaakt van 100% biologische/eco katoen. Na het weven worden de dekens geborsteld waardoor de dekens een extra zacht laagje krijgen. De brushed cotton dekens zijn dunner en vallen soepel waardoor ze ook goed gebruikt kunnen worden als omslagdoek.


Eco wol in 2 diktes
De collectie eco wollen kinderdekens is gemaakt van 100% eco wol, de lamswol komt uit New Zeeland en is terug te herleiden naar de individuele "farms" waar de dieren zijn opgegroeid. De schapen worden niet middels de mulesing methode geschoren en de wol is vrij van chemicaliën gewassen en er is geen bleekmiddel gebruikt.
De eco wollen dekens zijn er in twee diktes:
De gewone eco wollen dekens, zijn soepele dunne dekens en erg fijn voor het frisse voorjaar en het najaar.
De dichter geweven eco wollen dekens hebben een dubbele inslagdraad en zijn dichter geweven. De dekens zijn dikker en warmer, na het weven zijn deze dekens gewassen waardoor het een zachte en dichte deken wordt, zeer geschikt voor de koude wintermaanden. Daarnaast zijn deze dekens jacquard geweven waardoor de achterkant van de deken precies het negatief is van de voorkant.

Sorteer op
 • Klippan deken eco katoen Schaapjes blauw-ecru
  Klippan deken eco katoen Schaapjes blauw-ecru
  € 69,95
 • Klippan kinderdeken eco wol Jungle groen
  Klippan kinderdeken eco wol Jungle groen
  € 74,95
 • Klippan kinderdeken eco wol Schaapjes grijs
  Klippan kinderdeken eco wol Schaapjes grijs
  € 74,95
 • Klippan kinderdeken eco wol Eland grijs
  Klippan kinderdeken eco wol Eland grijs
  € 74,95
 • Klippan ecowollen wiegdeken Uiltjes
  Klippan ecowollen wiegdeken Uiltjes
  € 49,95
© 2013 - 2021 L&L Wonen Klippan plaids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel